2021
Producent: Réva, Monforte d'Alba (Piemonte)
Druva: 100% Barbera
Jordmån: Lera och lera/sand
Vinfikation: Spontanjäsning med skalen i rostfria tankar i 30 dagar. Vinet lagras sedan 9 månader på tonneaux och barriques för att sedan lagras 6 månader på flaska.
Alkoholhalt: 14,5%
Allergener: Innehåller Sulfiter
Exponering: Sydost
Höjd: 360-380 m över havet
Vingårdsläge: Monforte d’Alba, Loc. San Sebastiano, Novello, Ravera MGA
EKO: Ja
Antal Hektar: 1,9
Produktion: 15 000 flaskor
Skörd: Handplockning normalt i september/oktober
Serveringstemperatur: 18 - 20°C
Vinets profil: Full kropp, välstrukturerad lång smak. Aromatisk bouquet med inslag av röda bär, kanderad och konserverad frukt och kryddor. Smakrikt och fräscht i munnen, det är ett mycket drickbart vin