Verum Vinum

Verum Vinum är startat av tre vinnördar som även råkar vara väldigt goda vänner där även två av oss är utbildade sommelierer. Idén med företaget är att sprida det vi älskar, nämligen bra viner.

Vi rör oss i regioner som ligger oss varmt om hjärtat och vinstilar som ni kan hitta gott om i våra egna vinkällare. Producenterna som vi valt att arbeta med är väldigt hängivna till sitt hantverk och har en vinfilosofi som är väldigt lik vår egen. Detta har varit en stor faktor i valet av producenter. Vi har en tight relation och blivit goda vänner med alla våra producenter vilket gör att vi ofta får besök av våra producenter i Sverige och kan erbjuda våra kunder provningar ihop med producenterna och även winemakers dinners.

Som många andra vinälskare så har vi en förkärlek till Piemonte och Toscana som blev en naturlig grund att starta med vilket även syns i vår portfölj. I takt med att vi växer så har vi även introducerat andra länder och regioner samt att vi hela tiden fortsätter att utveckla vårt erbjudande till våra kunder. 

Vårt mål är att alltid vara en flexibel och pålitlig partner/leverantör till våra kunder. Vi kommer gärna och gästar er restaurang/bar för att hälla vin till era gäster och berätta mer om våra producenter och vinerna.

Kontakt

Emil Rosenquist (Stockholm, Östra och Norra Sverige)
070-7950655
emil@verumvinum.se

Per Jorlind (Göteborg, Västra och Södra Sverige)
070-8769012
per@verumvinum.se